Wij zijn wie?

Kristof zegt
Opticiens die heel betrokken bezig zijn met hun bedrijf geven me energie. Daarom startten we dit project op. Het was niet eenvoudig, maar wat me het meest plezier gaf, is dat ook opticiens ons gesteund hebben in de zoektocht naar de juiste formule. En het einde is zeker nog niet in zicht! Doorheen mijn loopbaan deed ik kennis op over HR, communicatie, management en operationele issues. Die kennis vertaal ik dolgraag naar de optiekwereld. Het interpreteren en toepassen van de wereldberoemde case van de politie in NY (vraag me er gerust eens naar), of ‘Level 5’, de 5 obsessies van een topopticien,… enz. Ik hou ervan. Meer niet.

Mijn persoonlijke doel is de mogelijkheid hebben om te kunnen helpen en daar ook plezier aan beleven. Positivisme voelen en geven. Ambitieus is het zeker, want de optiekwereld heeft nog een hele weg af te leggen om te denken en te plannen zoals echte bedrijven. Mijn belangrijkste waarden? Authenticiteit en positivisme.

Ruut zegt
10 jaar geleden begon ik als vormgever. Dat is nog steeds mijn ding, maar niet meer mijn job. Er is meer, er zitten concepten en doelen, cijfers en strategieën achter. En dat interesseert me. Het feit dat ik dat bij Robin kan combineren met plezier, me amuseren, mijn nieuwsgierigheid tegemoet komen en anderen helpen hetzelfde te doen, is geweldig.