5 obsessions

_1 een eigen idee

Je hebt een sterke visie. Je hebt een idee. Je wil dat laten aftoetsen? Dat kan. Contacteer ons en we dagen je uit om je idee te presenteren. We zoeken de grenzen op en testen.

_2 een duidelijk plan voor de toekomst

Je wil weten waar je binnen 3 jaar zou kunnen staan. Je wil een strategisch plan. Je hebt er nood aan om dit plan zorgvuldig uit te stippelen met iemand, in alle vertrouwen. Dat kan. Stap voor stap. Of je wil een waardebepaling van de zaak? Ook hier leveren we iets wat weinig anderen opleveren. Procesmatig, maar heel duidelijk.

_3 scherpte

Na al die jaren zoek je terug een beetje scherpte. Je wil er een spetterend jaar van maken. Iets in de verf zetten. Communiceren. Robin werkt samen met een jong en dynamisch bureau en freelancers om dit samen met jou uit te werken.

_4 cijfers

Je hebt wel een idee van je cijfers, maar je wil meer? Analyses vormen de basis van alles. Saai, maar het startpunt van alle succesvolle bedrijven, overal ter wereld. Dit is ons ding. Cijfers analyseren en hierop een strategie bouwen. Stockperformantie, kosten, opbrengsten, targets, margebewaking. We doen dit heel graag.

_5
het allerbeste team in de wereld

Je wil meer weten over de motivatie van je team? Vertellen ze wel wat je wilt? Weerspiegelen ze wat je wilt overbrengen naar de klant? En hoe evalueer je ze? Mensen, Human Capital. Het is de meest waardevolle obsessie.

5 obsessies die ook de jouwe zijn? Positivisme, geduld en discipline & een open vizier helpen. Er is ook een wereld buiten optiek, vol ideeën en energie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s